home
koorleden
bestuur
repertoire
geschiedenis

concertagenda

gastenboek

Verhalen

Vind hier een overzicht van alle belevenissen van het koor: eigen verslagen en foto's, maar ook artikelen in de media.Sevenem

In het weekend van 10 maart was het shantykoor IJgenweiss uitgenodigd om deel te nemen aan het Korenfestival in Landallpark  “de Schatberg”. Voor de leden waren er huisjes gereserveerd en dat waren mooie huizen, sommige zelfs met sauna.

De Schatberg is een groot park waar zomers wel 6000 mensen verblijven niet alleen in de huizen maar ook op het campingterrein. We werden welkom geheten met koffie en hoe kan het ook anders vlaaien. Op vrijdag hoefde IJgenweiss nog niet zingen. Maar zaterdag werd er wel gezongen en het ging erg goed allemaal. In de loop van de middag was er een stamppot maaltijd voor iedereen. Er waren diverse koren, allerlei genres van muziek kwamen voorbij. Zaterdagavond was er een feest. Ook zondag werd er weer gezongen  dat gebeurde in twee zalen. In de loop van de zondag of op maandag ging iedereen weer huiswaarts. Het was een mooi en zeer goed verzorgd weekend en volgende keer wil IJgenweiss best weer meedoen.

Er was ook een donkere wolk, Dirk van Keulen en zij vrouw Nel waren ook mee en hadden zich vreselijk op dit weekend verheugd. Zaterdag middag heeft Dirk ook weer meegezongen echter daarna werd hij niet lekker en is later op de avond naar het ziekenhuis in Venlo gebracht, waar hij tot maandagmorgen is gebleven. Hij is maandags met de ziekenwagen naar het Franciscus gebracht waar hij naar een paar dagen weer naar huis mocht.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 14